Ce este videochat-ul?

Aici aflii tot ce trebuie sa stii despre videochat

In ce consta de fapt activitatea de video chat (adult streaming)? Ei bine, ea consta in legatura directa prin intermediul calculatorului si al camerei web cu diverse persoane, majoritatea fiind din Statele Unite. Discutiile dintre modele si clienti pot avea atat caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme ca de exemplu: viata personala, hobby-uri, muzica sau umor, cat si erotic. Modelul are libertatea de a-si conduce discutia privata dupa cum simte si considera.

Activitatea de video chat este una 100% legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.  Ilegalitatea provine din felul in care multe studiouri inteleg sa practice aceasta activitate. Subiectul legalitate in domeniul videochatului este, adesea, un subiect tabu in randul studiourilor din tara. Realitatea este ca ultimii ani au cernut micile studiouri de la coltul strazii. RED Studio a inteles ca daca vrei sa fii respectat in acest domeniu, atunci trebuie sa respecti si legislatia in vigoare. Astfel, facem angajari doar cu forme legale ceea ce presupune achitarea taxelor la stat, detinem doar softuri cu licenta, functionam cu puncte de lucru declarate. Asadar, REDirectioneaza-ti orice ingrijorare legata de legalitate pentru ca la noi nu se lucreaza la negru, se lucreaza la  RED.


De unde vin banii in activitatea de videochat? In timp ce  conversati cu un client, acesta plateste un pret pentru fiecare minut de convorbire cu voi. Puteti opta pentru sesiuni ADULT sau NON-ADULT. Conversatiile si discutiile dintre voi si persoana de contact sunt strict personale si confidentiale, nimeni nu are dreptul sa va invadeze intimitatea. Fiecare model are dreptul de a decide ce atitudine abordeaza in fata camerei.


Profilul fiecarui site trebuie sa contina un numar minim de fotografii bine realizate in vederea atragerii cat mai multor clienti. Avem o colega fotograf profesionist, care va ajuta in permanenta in realizarea unor fotografii deosebite, folosind echipamente profesionale si decoruri inspirate.

Lucram cu aproximativ 10 site-uri dintre care se recomanda sa alegeti maxim 4-5 simultan. Grila noastra contine site-uri clasice de care probabil ati mai auzit, insa ne bazam mai mult pe site-uri mai noi, europene, canadiene, multe dintre ele fiind site-uri exclusive, cu trafic deosebit, deci care va vor aduce incasari  foarte mari.

De asemenea, fiecare site permite verificarea banilor castigati in ziua/sesiunea respectiva. Astfel, modelul are control asupra banilor realizati in orice secunda doreste.

Care sunt secretele activitatii de video-chat?

Un fizic placut constituie un avantaj, insa calitatile fizice constituie doar o mica parte din formula succesului. Cheia succesului o reprezinta insa alte cateva calitati: sa fii inteligenta, comunicativa, sa cauti mereu sa fii aranjata,  stilata si atragatoare. De departe cele mai importante sunt  seriozitatea, disciplina si perseverenta. Nu cred ca am zis o noutate. Sunt calitati necesare reusitei in viata in orice domeniu ati lucra.

Dupa angajare, RED Studio va pune la dispozitie un trainer cu experienta care va va invata totul de la A la Z, va va ajuta sa va descoperiti calitatile si sa le puneti in valoare, astfel incat sa faceti bani din aceasta activitate.